Re:Re:állapot jelentés
Nem tudom miért,de csak egy része ment át annak amit írtam.Nekifutok mégegyszer.
Nem tudom miért,de csak egy része ment át annak amit írtam.Nekifutok mégegyszer.
Most sem jött össze!Majd mailben!
Hu de izgi! Vajon mi lesz a meglepetés?? Jó lábadozást, a szó szoros értelmében? Pussszzzz
Hello Mindenkinek! Bár látom, hogy nem nagyon aktív a társaság, azért mégis: ma utazom haza. Ha valakinek kedve volna beszélgetni velem, ma estétöl a magyar telefonom aktív lesz. Pussszzzz, Süni
Szia!Szombathelyre is jössz?Itthon vagyok,kivéve 24, 25 és 26- akkor Pest.Aztán aug 7-től 14-ig Nin.Ha itthon jársz fussunk össze.Puszi Tóni
Szia Tónika! Szombathelyre csak nagyon rövid időre megyünk a férjemmel, elmegyünk az Iseumi Mozart operára, és utána az a pár nap totál tele van a családlátogatásokkal. Mateu vagy 5 éve nem találkozott velük. Utána csak szeptemberben jövök a találkozóra. Ha esetleg mégis úgy alakulna, hogy augusztusban is jönnénk, értesítelek. Puszi
Hahóóóó!Nyári szünet van?Vagy csak nyaralunk,?
Én már nyaralok, de azért be-benézek. Nagy a csend, ez igaz., de már egy jó ideje.....
Hogy állunk szeptember 16. ügyben? :)
A terem fél2-től lefoglalva fél3-3-ig.Utána a környékünkön üljünk be valamelyik intézménybe,aztán folytathatjuk nálunk,akinek van kedve.Akár szállás is szóba jöhet.A vendéglőt csak akkor foglalom le,ha már fix a létszám.A tanárok megkeresését átadnám másnak.puszi