vegyes téma

Re:Re:állapot jelentés

Nem tudom miért,de csak egy része ment át annak amit írtam.Nekifutok mégegyszer.

Re:Re:Re:állapot jelentés

Most sem jött össze!Majd mailben!

Re:állapot jelentés

Hu de izgi! Vajon mi lesz a meglepetés?? Jó lábadozást, a szó szoros értelmében? Pussszzzz

jövök

Hello Mindenkinek! Bár látom, hogy nem nagyon aktív a társaság, azért mégis: ma utazom haza. Ha valakinek kedve volna beszélgetni velem, ma estétöl a magyar telefonom aktív lesz. Pussszzzz, Süni

Re:jövök

Szia!Szombathelyre is jössz?Itthon vagyok,kivéve 24, 25 és 26- akkor Pest.Aztán aug 7-től 14-ig Nin.Ha itthon jársz fussunk össze.Puszi Tóni

Re:Re:jövök

Szia Tónika! Szombathelyre csak nagyon rövid időre megyünk a férjemmel, elmegyünk az Iseumi Mozart operára, és utána az a pár nap totál tele van a családlátogatásokkal. Mateu vagy 5 éve nem találkozott velük. Utána csak szeptemberben jövök a találkozóra. Ha esetleg mégis úgy alakulna, hogy augusztusban is jönnénk, értesítelek. Puszi

Érdeklődés

Hahóóóó!Nyári szünet van?Vagy csak nyaralunk,?

Nyár

Én már nyaralok, de azért be-benézek. Nagy a csend, ez igaz., de már egy jó ideje.....

Tónika

Hogy állunk szeptember 16. ügyben? :)

Re:Tónika

A terem fél2-től lefoglalva fél3-3-ig.Utána a környékünkön üljünk be valamelyik intézménybe,aztán folytathatjuk nálunk,akinek van kedve.Akár szállás is szóba jöhet.A vendéglőt csak akkor foglalom le,ha már fix a létszám.A tanárok megkeresését átadnám másnak.puszi

Új hozzászólás hozzáadása